Renkaat ja kattavat rengaspalvelut

Nelipyörän rengaspalvelut auttavat sinua kaikissa renkaisiin liittyvissä asioissa. Voit varata suoraan verkosta rengaspalvelun, liittyipä se renkaiden säilytykseen, renkaiden vaihtoon tai uusien renkaiden ostoon.

Tarvittaessa voit myös varata rengaspalvelut soittamalla toimipisteen huoltopalveluihin.
Yhteystiedot 

Nelipyörästä saat alueen ainoana autoliikkeenä S-Etukortilla Bonusta ja maksutapaetua! Niitä kertyy muun muassa huolto-, vuokraus-, varaosa- ja varuste-, rengas-, katsastuspalveluista.

Rengaspalvelut tarpeidesi mukaan

Nelipyörän monipuoliset rengaspalvelut

Rengaspalvelut

Kun etsit laadukasta rengaspalvelua, olet oikeassa paikassa. Nelipyörä tarjoaa kaikki renkaisiin liittyvät palvelut saman katon alta. 

Saat varattua ajan renkaiden vaihtoon, paikan rengashotelliin tai ostettua uudet renkaat kätevästi sähköisen palvelumme avulla. Kun haluat varata muun rengaspalvelun, ota yhteyttä sivun alareunassa olevalla lomakkeella tai soittamalla.

Tarvitsetko uudet renkaat? Meiltä löydät laajan valikoiman laadukkaita Continental-renkaita kaikkiin automalleihin. Continentalin renkailla lisäät turvallisuutta maanteillä ilman kompromisseja ajamisen mukavuudessa. Tutustu valikoimaan ja tilaa!

Renkaiden säilytys rengashotellissa

Nelipyörän rengashotelli on vaivaton ratkaisu auton renkaiden säilytykseen, sillä huolehdimme renkaidesi kunnosta koko säilytyksen ajan. Renkaiden oikeaoppinen säilytys pidentää renkaiden käyttöikää ja lisää myös ajoturvallisuuttasi.

Kotona säilytystilat ovat usein pienet ja taloyhtiöt ovat viime aikoina tiukentaneet määräyksiään renkaiden säilytyksen suhteen. Rengashotellissa haitallinen UV-valo ei vahingoita renkaita ja meillä myös renkaiden lämpötila pysyy ohjeiden mukaisena.

Lisäksi puhdistamme aina renkaat ja tarkistamme niiden kunnon säilytyksen aikana. Saat kauttamme myös renkaiden kausivaihdon edullisella pakettihinnalla.

Varaa rengaspalvelu läheltäsi

Nelipyörän toimipisteet Kouvola, Kotka, Lahti, Hämeenlinna ja Hyvinkää palvelevat sinua kaikissa renkaisiin ja rengaspalveluihin liittyvissä asioissa. Sijaitsemme keskeisillä paikoilla, jonne on helppo saapua läheltä tai kauempaankin. Kun valitset palvelua, voit samalla valita, missä toimipisteessä haluat asioida.

Toimipisteistä voit varata kaikki renkaisiin liittyvät palvelut, kuten renkaiden vanteille laiton ja asennuksen, rengaspaikkaukset, rengaspaineiden mittauksen sekä ohjauskulmien tarkastukset ja säädöt. Saat meihin helposti yhteyden alla olevalla lomakkeella!

Ota yhteyttä

Täytä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.