Mitsubishi

Mitsubishi-myynnin ja valtuutetun merkkihuollon löydät Nelipyörä Kouvolasta ja Veikkarista Hyvinkäältä. Tarjontaan kuuluvat uusien Mitsubishi henkilöautojen ja tavara-autojen lisäksi myös ammattimainen merkkihuolto, korikorjaamo sekä varaosapalvelut.

Nelipyörä on asiakasomistajan autokauppa, joka tarjoaa luotettavaa ja rehellistä palvelua. Vastuulliseen ja ystävälliseen palvelukokonaisuuteemme kuuluu osaltaan myös asiantunteva neuvonta kaikilla autoilun osa-alueilla. Nelipyörästä saat rahanarvoisia etuja sekä S-Etukortilla Bonusta ja maksutapaetua kertyy mm. huolloista, varaosista ja tarvikkeista.

Tervetuloa merkillisen luotettaville autokaupoille!

Mitsubishi

 

 

Katso kaikki Mitsubishi kampanjat

 

Varaa Mitsubishi-merkkihuolto 

Valtuutettu Mitsubishi-merkkihuolto toimii Nelipyörä Veikkari Hyvinkäällä ja Kouvolassa. Varaa aika suoraan verkossa juuri silloin kun sinulle sopii – näet myös hinnan tarvitsemallesi huollolle saman tien.

Uudet Mitsubishi esittelyautot

MItsubishi

Rakenna oma Mitsubishi ja pyydä tarjous

Millainen olisi unelmiesi Mitsubishi? Mikä malli, moottori, väri, verhoilut ja varusteet? Suunnittele mieleisesi täysin uusi Mitsubishi ja lähetä suunnitelmasi meille. Tehdään toiveista totta.

Rakenna oma mitsubishi  Pyydä tarjous

Mallisto ja mallikohtaiset hinnastot

Pyydä tarjous

Kiinnostuitko Mitsubishistä? Täytä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Eikö sinulla ole koodia?
Enintään 5 tiedostoa.
Rajoitus: 2 MB.
Sallitut tiedostotyypit: gif, jpg, jpeg, png.