Katsastus luotettavasti lähelläsi

Edessä auton katsastus? Nelipyörästä saat edullisen, vaivattoman ja joustavan auton katsastuksen kaikille autoille. Meillä voit halutessasi seurata katsastusta ja kysyä mieltä askarruttavista asioista tai nautiskella omasta ajasta – sinä päätät.

Henkilö- ja pakettiautot voidaan katsastaa vuoden jokaisena arkipäivänä, välittämättä auton käyttöönottopäivämäärästä. Muista kuitenkin, että käyttöönottopäivämäärä määrittää viimeisen mahdollisen katsastuspäivän, kunnes auto on katsastettu ensimmäisen kerran uuden vuonna 2018 voimaan astuneen katsastuslain aikana.

Nelipyörä Katsastus toimii tällä hetkellä Lahdessa ja Hämeenlinnassa. Muistathan, meiltä saat myös auton katsastuksesta S-Etukortilla Bonusta!

Auton katsastus

Nelipyörän katsastus

Varaa katsastus helposti verkossa

Helpoin tapa on varata meille aika katsastukseen netistä, jolloin riittää, että saavut sovittuna aikana paikalle. Odottaessasi voit juoda kupposen kuumaan tai käydä asioilla. Muistathan huoltaa autosi ennen katsastusta. Meiltä saat tarvittaessa molemmat –  sekä huollon että katsastuksen!

Nyt auton määräaikaiskatsastus mittauksineen alkaen 49 €!

Nelipyörä Katsastus Lahti

Nelipyörän Katsastus Lahti sijaitsee Renkomäellä, aivan 4-tien varrella, joten meille on helppo tulla kauempaakin. Me hoidamme katsastuksen tehokkaasti, nauti sillä aikaa kiireettömästä ajasta tai piipahda asioilla. Tutustu aikoihin ja varaa sopiva!

Nelipyörä Katsastus Hämeenlinna

Nelipyörä Hämeenlinna palvelee sinua valtatie 3:n kupeessa, lähellä ABC Tiiriötä. Meillä katsastat autosi nopeasti ja vaivattomasti, vaikka kauppareissun yhteydessä. Voit myös varata huollon samasta paikasta ennen katsastusta, jolloin voit olla täysin varma siitä, että autosi on hyvässä ajokunnossa.

Ota yhteyttä

Täytä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.