Avoimet työpaikat

Etsimme nyt Kotkan Nelipyörän ammattitaitoiseen porukkaan korjaamon
PALVELUNEUVOJAA
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

 

Työnkuvasi pitää sisällään monipuolista asiakaspalvelu- ja myyntityötä, sekä korjaamopuolen työnjohdollisia tehtäviä. Lisäksi osallistut aktiivisesti edustamiemme merkkien koulutustilaisuuksiin.

Asiakaslähtöinen myyntihenkinen toimintatapa ja hyvä organisointikyky ovat toimintasi lähtökohtia. Toimit tiiviissä yhteistyössä muiden palveluneuvojien sekä mekaanikkojen kanssa. Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta sekä aiempaa kokemusta autoalan jälkimarkkinoinnista.

Lisäksi toivomme että olet työskentelytyyliltäsi joustava ja oma-aloitteinen. Automaster – järjestelmän aikaisempi käyttökokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan suosittujen automerkkien parissa sekä kannustavan palkkauksen ja täsmällisesti tilille kilahtavan palkan.

Kun sinusta tulee yksi meistä, saat huippujen työkavereiden lisäksi Hämeenmaan ja S-ryhmän erinomaiset (ehkä jopa Suomen parhaimmat) henkilöstöedut! Hämeenmaalaisena saat S-ryhmän kaikista eli yli 1 800 toimipaikasta henkilökunta-alennusta, tuotteesta riippuen 3–25 prosenttia. Hämeenmaan henkilöstöllä on myös monia oman osuuskauppansa etuja, kuten tulospalkkausjärjestelmä sekä kattavat työhyvinvointi- ja työterveyspalvelut.

Hakuaika päättyy 16.5. tai sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa jälkimarkkinointipäällikkö Jarmo Harju, p. 0503777614

Nelipyörä Oy on kahden suuren alueosuuskaupan, Kymen Seudun Osuuskaupan sekä Hämeenmaan omistama täyden palvelun autotaloketju.

Ketjumme liikkeitä on kaikkiaan seitsemän, viidessä eri kaupungissa: Lahdessa, Kotkassa, Kouvolassa, Hyvinkäällä sekä Hämeenlinnassa.

Edustamamme suositut automerkit ovat Ford, To­yo­ta, Škoda, Kia, Mit­su­bis­hi sekä Peugeot.

Kokoamme yhteen mittavan ammattiosaajien joukon: noin 220 työntekijästä koostuvan henkilöstön. Haluaisitko olla osana huipputiimiä toteuttamassa ja kehittämässä laadukkaita kaiken kattavia autoilun palveluita?

Nelipyörän ammattilaisten työtehtävien kirjo on laaja aina vaativista huoltotöistä mutkattomaan asiakaspalveluun. Meillä työskentelee mm. maalareita, korimekaanikkoja, palveluneuvojia, varaosavastaavia, automyyjiä, ja myyntisihteereitä.

Nelipyörän palvelulupaukset ovat selkeät, meiltä saatkin takuuvarmasti:  

Merkillisen luotettavaa autokauppaa
Huolettoman liikuttavaa vaihtoautokauppaa
Poikkeavan vaivatonta huoltopalvelua
Perusteellisen kattavaa autoilua