Nelipyörä kokemuksia

Nelipyörä on osiensa summaa suurempi autokauppa, meille ihan jokaiselle. Nelipyörän neljä pyörää: luotettavuus, rehellisyys, vastuullisuus ja ystävällisyys pitävät meidät liikkeessä ja vievät palvelukokonaisuutta koko ajan eteenpäin.

Paikallisesti tunnetut muodostavat vahvan autoalan ketjun, jolla on tukeva jalansija usealla paikkakunnalla. Nelipyörästä saat suosituimmat merkit: Ford, Toyota, Skoda, Kia, Mitsubishi ja Peugeot sekä valtuutetun merkkihuollon aina ajantasaiset palvelut.

Nelipyörä on Osuuskauppa Hämeenmaan ja Kymenseudun Osuuskaupan omistama autokauppojen ketju, joten S-Etukortilla Bonusta ja maksutapaetua kertyy mm. huolloista, varaosista ja tarvikkeista.

Asiakkaidemme kokemuksia Nelipyörästä

Keräämme jatkuvasti asiakaspalautetta ja haluamme kuulla asiakkaiden kokemuksia meillä asioinnista. Olisimmekin erittäin kiitollisia jos jättäisit meistä palautetta Googlen, Facebookin ja maahantuojien asiakaspalvelukyselyihin. 

Jokainen palaute on tärkeä ja se käsitellään! 

- Todella hyvä ja asiallinen palvelu
***** Google

- Loistavaa palvelua Skoda huollossa
***** Google

- Huippuhyvä paikka. Miellyttävä asioida.
***** Google

- Skodamme oli tänään huollossa. Positiivinen yllätys oli saamamme video, jossa selostettiin mitä autolle tehtiin ja missä kunnossa se eri osiltaan oli. Hyvin selkeä ja informoiva seloste. Tuli oikeasti olo, että saimme henkilökohtaista palvelua vastuulliselta huoltopuolen henkilöltä! Hieno parannus. Eikä mieltä pahoittanut myöskään maksun yhteydessä saamamme palvelu + Fazerin suklaalevy. Kiitos kaikille asianosaisille, tullaan varmasti uudelleenkin.
*****Google

- Loistava palvelu
*****Google

- Oikein hyvä paikka, miellyttävä asioida
*****Google

- Hyvää palvelua ja huoltoon sai rahoitusta
*****Google

- Katsastin autoni. Hyvä, nopea ja siisti juttu. Suosittelen.
*****Google

- Huollon kanssa 2 kertaa asioinut ja hyvin on homma toiminut.
*****Google

- Auto oli vuosi huollossa. Toinen auto kärsi OBD vika valosta. Asiallisia keskusteluja sain käydyksi. OBD auto läpäisi katsastuksen valon sammuttelun jälkeen. Viereisessä K1 hallissa. Mä olen vuosien mittaan vähän kyllästynyt viemään nyrkkipajoihin autoja kun nääs niitä on tullut tahrittunat ja enemmän tulkittuna takaisin. Että nyt näitä 'kallita' tulee suosittua. Autojerrylle sanon hei hei. 
*****Google

-Ystävällinen henkilökunta!
*****Google

 

Jätä palautetta