Auton omistamisen monet muodot

Aika ajoin jokaisen autoilijan mieleen juolahtaa ajatus uudesta menopelistä. Kysymysmerkkejä varmasti herättää omiin tarpeisiin istuvan automallin löytämisen lisäksi myös auton hankintamuoto – osamaksurahoitus, leasing vai käteisellä omaksi. Mikä olisi juuri sinulle paras vaihtoehto?

Kartoittaessa auton hankintaa, on hyvä ottaa huomioon auton käyttötarpeet.

– Oma on aina oma, ja se onkin pääsääntöisesti suosituin tapa. Auton voi ostaa heti omaksi, tai rahoittaa helposti osamaksulla. Osamaksu on näppärä vaihtoehto sopeuttaa auton hankinnan kulut oman elämäntilanteen mukaan määrittämällä sopiva kuukausierä ja rahoitusaika, taustoittaa Hyvinkään Nelipyörän myyntipäällikkö Jukka Ketonen.

Osamaksuerien maksamisen jälkeen auton omistus siirtyy rahoitusyhtiöltä suoraan itselle.

Huolettomuutta arvostavalle autoilijalle oiva vaihtoehto on yksityisleasing, jossa auto vuokrataan omaan käyttöön ja palautetaan sovitun ajan ja kilometrimäärän jälkeen myyjäliikkeeseen.

– Sopimukseen voidaan liittää myös auton vaatimat huollot, jolloin autoilun kustannukset ovat helposti tiedossa. Myöskään jälleenmyyntiarvoa ei ”liisatessa” tarvitse miettiä, sillä autolle annetaan myyjän puolesta taattu hyvityshinta, joka lunastetaan, kun leasingaika päättyy, kertoo Jukka.

Otathan siis rohkeasti yhteyttä Nelipyörän ammattilaisiin, jotta löydämme juuri sinun tarpeisiisi parhaan mahdollisen vaihtoehdon auton hankintaa koskien!

Ota yhteyttä

Mikäli sinulla on kysyttävää renkaista tai muusta auton huoltoon liittyvistä asioista, voit ottaa yhteyttä tällä lomakkeella.