Nelipyörästä ostetuista autoista saa jatkossa Bonusta!

Asiakasomistajien edut paranevat, kun Osuuskauppa Hämeenmaan omistamasta autokaupasta Nelipyörästä ostetuista, kaikista yli 5 000 euroa maksavista, uusista autoista ja vaihtoautoista saa 1.5.2024 alkaen Bonusta. Ostosta tehdään asiakasomistajalle 500 euron Bonuskirjaus, jonka saa S-Etukorttia käyttämällä, joko Bonusta kerryttämällä tai maksaessa S-Etukortti Visalla.

Asiakasomistajat ovat jo pitkään toivoneet Bonusta auton ostosta, muiden etujen lisäksi. Aikaisemmin Nelipyörästä on saanut Bonusta huollon palveluista, varaosista, renkaista sekä kolarikorjauksen omavastuusta.

– Olemme saaneet asiakkailtamme toiveita Bonukseen liittyen ja nyt voimme vihdoin vastata tähän kysyntään. Bonusta saa jatkossa kaikista yksityiskäyttöön tulevista yli 5 000 euroa maksavista autoista, kertoo Nelipyörä Oy:n toimitusjohtaja Johan Lillbroända.

Bonus on rahaa ja maksetaan tilille Tilipäivänä, joka kuun kymmenes

S-ryhmän kaikki asiakasomistajat, S-Etukortin haltijat ovat oikeutettuja saamaan Bonusta ostoksistaan S-ryhmän kaupoista ja liikkeistä sekä yhteistyökumppaneilta. Bonusta voi saada parhaimmillaan 5 % ostojen euromäärästä, ja vielä 0,5 % lisää, kun ostoksiin käyttää S-Pankin maksukorttia.

Nelipyörän ostoksista Bonus maksetaan tilille tuttuun tapaan Tilipäivänä, eli joka kuun kymmenes. Bonuksesta voi lukea lisää täältä: https://www.s-kanava.fi/bonus/.

Autokaupan on pysyttävä kiihtyvässä vauhdissa mukana

Kevät ja kesä ovat autokaupan kuuminta sesonkia, jolloin useat ihmiset vaihtavat autonsa. Sekä uusien autojen että vaihtoautojen myynti Nelipyörässä on haastavassakin taloustilanteessa sujunut odotuksia paremmin. Kesää kohti mennessä autokauppa usein kiihtyy, mikä näkyy myös Nelipyörässä.

– Vaihtoautojen myynti kasvoi alkuvuoden aikana ollen +11 % viime vuoteen verrattuna, mikä on erittäin hieno tulos, kun koko Suomen vaihtoautomarkkina on tällä hetkellä +6,9 %, Nelipyörän myyntijohtaja Thomas Ljunggren kertoo.

Muuttuva, murroksessa oleva automarkkina vaatii jatkuvasti uudistumista ja kehittymistä, mistä hyvänä osoituksena on Bonus ja entistä paremmat edut asiakasomistajille. Nelipyörässä ollaan tähän kehitykseen erittäin tyytyväisiä – monin paikoin ollaan alan trendejä edellä.

– Olemme kehittäneet toimintaamme niin, että meiltä asiakas saa autoiluun oikeastaan kaiken muun paitsi polttoaineen, nyt myös Bonuksen uusien autojen ja vaihtoautojen ostosta, Ljunggren hehkuttaa.

Nelipyörä toimii viidellä paikkakunnalla Lahdessa, Hämeenlinnassa, Kotkassa, Kouvolassa ja Hyvinkäällä. Nelipyörän autovalikoimaan sekä palveluihin voi tutustua osoitteessa https://www.nelipyora.fi/.

Lisätietoja

Johan Lillbroända, toimitusjohtaja, Nelipyörä Oy, johan.lillbroandaatsok.fi (johan[dot]lillbroanda[at]sok[dot]fi), 050 462 9869

Autoliike Nelipyörä Lahti

Myyntimiehenkatu 4, 15700 Lahti

Autoliike Nelipyörä Hämeenlinna

Paroistentie 2, 13600 Hämeenlinna

Autoliike Nelipyörä Hyvinkää

Helletorpankatu 18-20, 05840 Hyvinkää

Autoliike Nelipyörä Kotka

Haminantie 1, 48810 Kotka

Autoliike Nelipyörä Kouvola

Kaitilankatu 3, 45130 Kouvola

Ota yhteyttä

Mikäli sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä tällä lomakkeella.