Kurkistus autoon on tehokkaan työnteon käyntikortti – Nelipyörän yritysmyyjä Marko Sairanen vinkkaa, kuinka uudesta työautosta otetaan kaikki hyöty irti

Yksilöllinen, nykyaikainen varustelu tuo uuden ulottuvuuden autoinvestoinnille. Hyötyajoneuvon valinnassa avainasemassa on asiantunteva yritysmyyjä ja monipuolinen yhteistyöverkosto. Nelipyörän hyötyajoneuvoihin ja niiden moninaisiin varustelumahdollisuuksiin pääsee tutustumaan tänä syksynä Maxpo-messuilla.

Kun Marko Sairanen soittaa yrittäjälle, saattaa puhelimen toisessa päässä olla hetken aikaa ihmetystä ilmassa. Nelipyörä Oy:n yritysmyyjä tietää, että työkaluja kuljettava ajoneuvo siisteine hyllyratkaisuineen toimii yrityksen käyntikorttina, ja siksi hän juttelee mielellään kaluston päivitystarpeista ja kertoo hyötyajoneuvojen nykyaikaisista varustelumahdollisuuksista.

– Kun työtä tehdään urakkaluonteisesti, on tärkeää, että tarvittavat välineet, esimerkiksi työkalut ja vaihto-osat, löytyvät omilta paikoiltaan. Työn tekijä säästyy huomattavalta hukka-ajolta, kun hän tietää ensivilkaisulla, onko kaikki tarvittava jo autossa valmiina, vai tarvitseeko ennen työn aloittamista tehdä täydennyksiä. Siisti auto viestii myös asiakkaalle työn laadusta.

Ajoneuvot ja varustelut kaikkiin tarpeisiin

Nelipyörä on Euroopan myydyimmän hyötyajoneuvovalmistajan Fordin luotettava ja kokenut jälleenmyyjä. Olipa toiveissa sitten uusi huoltoauto hyllyratkaisuineen, taksi esteettömänä tai erilliskorillinen kuljetusauto, kaikki onnistuu Nelipyörän ja sen vahvan yhteistyökumppaniverkoston avulla.

Marko kannustaa ottamaan rohkeasti yhteyttä hyötyajoneuvoasioissa.

– Kartoitamme yhdessä vaihtoehtoja uudelle kalustolle, ja lisävarustelukysymyksissäkin neuvon mielelläni eteenpäin.

Kun uuden auton hankinta alkaa, aiemman kaluston pohjalta voidaan jo päätellä paljon: miltä osin ne ovat vastanneet tarpeita? Onko nykyisessä kalustuksessa tai sen varustuksessa jotakin, joka ei sovellu omaan käyttöön, mitä puuttuu? Entä olisiko pienempi auto taloudellisesti järkevämpi?

Marko kannustaa ottamaan auton koeajoon. Kun sopiva auto löytyy, tarkistetaan vielä tarvittava suorituskyky.

– Joskus kannattavinta on hankkia esimerkiksi yksi tehokkaampi ja kookkaampi työauto, kun muut ajot onnistuvat kevyemmällä ajoneuvolla.

Ford E-Transit on koeajon arvoinen auto. Tämä sekä monta muuta varusteltua hyötyajoneuvoa on Nelipyörän mukana Maxpo-messuilla elo-syyskuun vaihteessa.

Kun autoa aletaan kustomoida omiin tarpeisiin sopivaksi, Nelipyörän luotettavat yhteistyökumppanit ovat tärkeässä asemassa. Olipa kyseessä huoltoauto, kylmäauto, matkailuauto monilla mukavuuksilla, tila-auto esteettömyysvarustelulla, erilliskorillinen kuljetusauto tai lava-auto lumiauralla, Verhoomo Sorsa, Hyötyajoneuvokeskus, Pajakulma, Tamlans, Fokor ja Ficon hoitavat viimeistelyt huippuunsa. 3D-kuvat varustelusuunnitelmista auttavat varmistamaan, että kaikki toiveet tulevat olemaan sitä mitä pitääkin.

– Kun auton käyttäjä, yrittäjä itse tai työntekijä, voi suunnitella auton itselleen mieluisaksi, on töiden tekeminen suoraviivaisempaa, ja tuottavuus kasvaa. Tuottavuutta lisäävien ominaisuuksien lisäksi turvallisuudesta ei kannata tinkiä. Esimerkiksi kuolleen kulman ilmaisimet ovat sellaisia, joita suosittelen aina valitsemaan mukaan kokonaispakettiin, Marko kertoo.

E-Transit tuo tehokkuuden uudelle tasolle

Markolle on tärkeää tuntea myytävät autot hyvin. Siksi hän myös itse koeajaa autot ja testaa niiden ominaisuuksia. Yksi saa häneltä suuret suositukset.

Täyssähköinen Ford E-Transit herättää vielä epäilyksiä silloin, kun sähköautot eivät ole tuttuja. Marko pohtii, että usein ajomääriä ja kulutusta arvioidaan yläkanttiin, ja sähköauto voikin riittää aivan hyvin tarvituille kilometreille.

Kuten autohankinnoissa aina, Marko suosittelee koeajoja. Esimerkiksi viikon kokeilujaksolla on helppo huomata, sopiiko sähköinen Transit omaan käyttöön.

– E-Transitissa on pienet huoltokustannukset verrattuna polttomoottoriautoihin. Auto on hiljainen ja tehokas. Sähköauton käyttämisessä on myös se hyvä puoli, että säästäväinen ajaminen tulee osaksi arkea luonnostaan. Kannustan kaikkia kokeilemaan tätäkin vaihtoehtoa.

Tutustu lisää Nelipyörän yritysmyyntiin ja ota yhteyttä.

Hyllyt ja tasot pitävät työvälineet järjestyksessä. Kustomointi onnistuu juuri omiin tarpeisiin sopivaksi.

Hyötyajoneuvot ja erikoisvarusteluiden mahdollisuudet esillä Maxpossa

Nelipyörä on mukana Suomen suurimmassa maarakennus- ja ympäristönhoitokoneiden erikoisnäyttelyssä Maxpossa usean auton voimin.

– Nyt on hyvä tilaisuus tulla tutustumaan erikoisvarusteltuihin hyötyajoneuvoihin ja juttelemaan varustelumahdollisuuksista. Olemme paikalla kertomassa näytillä olevista autoistamme, ja tapahtumassa on mukana myös varustelijayhteistyökumppaneitamme, kertoo Nelipyörän yritysmyyjä Marko Sairanen.

Nelipyörän osallistuminen Maxpoon korvaa tällä kertaa sen syksyisin järjestämän hyötyajoneuvokiertueen Nelipyörän toimipaikkakunnilla. Kiertue palaa jälleen ensi keväänä.

Maxpo-messut Hyvinkään lentokentällä 31.8.–2.9.2023 torstaina ja perjantaina kello 9–17 ja lauantaina kello 9–16. Katso lisää: www.maxpo.messukeskus.com

Marko Sairanen

Yritysmyyjä Ford
marko.sairanenatnelipyora.fi

Harri Säppi

Yritys- ja hyötyajoneuvomyyjä Ford Hämeenlinna ja Hyvinkää
harri.sappiatnelipyora.fi

Joonatan Mattila

Myyntipäällikkö Ford
joonatan.mattilaatnelipyora.fi

Mikko Huusko

Hyöty- ja yritysautomyyjä Ford Kouvola
mikko.huuskoatnelipyora.fi

Esa Tura

Hyöty- ja yritysautomyyjä Ford Kotka
esa.turaatnelipyora.fi

Ota yhteyttä

Mikäli sinulla on kysyttävää renkaista tai muusta auton huoltoon liittyvistä asioista, voit ottaa yhteyttä tällä lomakkeella.