Škoda Octavia Combi PHEV - Nelipyörä Yksityisleasing alk. 489€/kk

Nelipyörän Yksityisleasing

Nelipyörän yksityisleasing tarjoaa kiinteän kuukausihinnan, joka sisältää uuden auton, määräaikaishuollot, talvirenkaat, renkaiden vaihdon ja rengashotellin, sekä sijaisauton huollon ajaksi. Tämä on pitkäaikainen sopimus, jossa et omista autoa vaan maksat ennalta määrätyn kuukausimaksun. 
Kiinteä kuukausihinta sisältää: 

- Kaikki huollot
- Talvirenkaat
- Rengashotellin
- Renkaiden kausivaihdot
- Sijaisauton huollon ajaksi

 

Škoda Octavia Combi 1.4TSI PHEV Ambition iV DSG

Km/v36 kk48 kk 60 kk
10 000509 € 489 €469 €
15 000568 €530 €514 €
20 000611 €579 €561 €
25 000664 €629 €610 €
30 000716 €673 €657 €

 

Pyydä yksilöity tarjous

Škoda Octavia Combi 1.4 TSI PHEV

On yhdistelmä innovatiivista suunnittelua, tehokasta suorituskykyä ja ympäristöystävällistä ajattelua. Tämä ladattava hybridi on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisen kuljettajan tarpeita tarjoamalla tilavuutta, edistyneet teknologiat ja erinomaisen polttoainetaloudellisuuden.

Edistyksellinen Muotoilu ja Tilavuus

Octavia Combin ainutlaatuinen muotoilu ja tilava sisusta tekevät siitä täydellisen valinnan, niin perheille, kuin liikematkustajillekin. Sen käytännöllisyys yhdistettynä moderniin ulkonäköön takaa, että jokainen matka on mukava ja tyylikäs.Octavia Combin tilavuus ja monipuolisuus tekevät siitä täydellisen auton jokapäiväiseen käyttöön. Sen laaja tavaratila ja joustavat istuinjärjestelyt takaavat, että kaikki matkatavarat ja matkustajat mahtuvat mukaan mukavasti.

Tehokas ja Ympäristöystävällinen

1.4 TSI PHEV -moottori tarjoaa vahvan suorituskyvyn samalla, kun se vähentää päästöjä ja polttoainekustannuksia. Tämä tekee Octavia Combista ihanteellisen valinnan kuluttajille, jotka etsivät ympäristöystävällistä, mutta tehokasta ajoneuvoa.

Huippuluokan Teknologia

Škoda Octavia Combi on varustettu uusimmilla turvallisuus- ja viihdeteknologioilla, jotka takaavat sekä turvallisen että nautinnollisen ajokokemuksen. Innovatiiviset ominaisuudet, kuten adaptiivinen vakionopeudensäädin ja kosketusnäytöllinen infotainment-järjestelmä, lisäävät ajamisen mukavuutta.

Ota yhteyttä ja koeajo

Koe Škoda Octavia itse - varaa koeajo tänään. 

varaa koeajosi
 

 

 

Autoliike Nelipyörä Hämeenlinna

Paroistentie 2, 13600 Hämeenlinna

Autoliike Nelipyörä Hyvinkää

Helletorpankatu 18-20, 05840 Hyvinkää

Pyydä tarjous

Täytä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Enintään 5 tiedostoa.
Rajoitus: 2 MB.
Sallitut tiedostotyypit: gif, jpg, jpeg, png.