Ford Mustang Mach-E

Puhdasverinen täyssähköauto

Uuden aikakauden ikoni. Sähköistettyä suorituskykyä. Erinomainen toimintamatka. Nopea lataus.* Ja huipputason liitettävyys. Ford Mustang Mach-E. Lähdetään tien päälle.

KIIHTYVYYS 0–100 KM/H 3,8 sekunnissa

TOIMINTAMATKA Jopa 600 km

PIKALATAUS 119 km 10 minuutissa

Tervetuloa Nelipyörään kokemaan uusi Ford Mustang Mach-E. 

MUSTANG MACH-E:N OMINAISUUDET

Edistykselliset kuljettajaa avustavat teknologiat, täysin uuden sukupolven yhteysominaisuudet ja innovatiivisen muotoilun yksityiskohdat: Mustang Mach-E tarjoaa vaivattoman ja nautinnollisen ajokokemuksen, joka on kuin juuri sinulle tehty. Astu tyylikkääseen ja hienostuneeseen ohjaamoon käyttämällä älykästä avaimetonta E-Latch avaus- ja lukitusjärjestelmää. Sisätiloissa on puolestaan lukuisia edistyksellisiä teknologioita, jotka parantavat entisestään täyssähköauton ajokokemusta. Esimerkiksi intuitiivinen yhdellä polkimella ajo takaa tasaisen ja vaivattoman ajon, ja kolme valittavissa olevaa ajotilaa hienosäätävät auton suorituskyvyn asetuksia juuri sellaisiksi kuin haluat. Uuden sukupolven liitettävyysominaisuudet, kuten FordPass Connect ja Ford SYNC 4A, antavat sähköiselle katumaasturillesi ennennäkemättömät yhteysmahdollisuudet.

Varaa koeajo

Hinnastot

Tärkeimmät ominaisuudet

AJOTILAT

Mustang Mach-E:ssä voit mukauttaa ajo-ominaisuuksia omaan tyyliisi sopiviksi. Kolme erilaista ajotilaa (Active, Whisper ja Untamed) muuttavat moottorin ääniä, sisävalaistusta, sekä auton reagointikykyä mielesi mukaiseksi. Ainoastaan Mach-E GT:ssä on saatavilla ajotila Untamed Plus, joka tehostaa entisestään Mach-E:n Untamed-tilaa. Rata-ajoon suunniteltu ajotila tuo jännitystä elämään ja jättää lähtemättömän vaikutuksen.

YHDELLÄ POLKIMELLA AJO

Mustang Mach-E:ssä on edistyksellinen yhdellä polkimella ajo -toiminto. Ota jalka pois kaasulta, ja auto hidastaa automaattisesti ja pehmeästi. Yleensä hidastuksen aikana menetetään energiaa, mutta Mustang Mach-E:ssa tämä energia otetaan talteen ja sitä käytetään akun lataamiseen ja siten toimintamatkan pidentämiseen. Järjestelmän ansiosta voit ajaa enimmäkseen vain yhtä poljinta käyttäen. Sinun ei tarvitse käyttää jarrupoljinta muuten kuin äkkijarrutuksissa.

PÄIVITYKSET VERKON KAUTTA (OTA)

Mustang Mach-E on suunniteltu kehittymään ajan myötä. Turvalliset verkon kautta (Over-The-Air) tehtävät päivitykset tarjoavat parannuksia: SYNC® 4A -ohjelmiston päivittämisestä aina auton laatua, suorituskykyä ja käytettävyyttä parantaviin päivityksiin. Useimmat näistä päivityksistä asennetaan automaattisesti innovatiivisen pilvipalveluun yhdistetyn teknologian avulla. Suuremmat päivitykset voidaan asentaa Wi-Fi-yhteyden kautta, ja voit itse valita sopivan ajankohdan ja paikan.

Katso ajankohtaiset kampanjat

Ford kampanjat

Nelipyörästä heti ajoon uusi Ford Mustang Mach-E

Katso heti ajoon autot

Pyydä tarjous uudesta Ford Mustang Mach-E:stä

Ota yhteyttä Ford-myyntiimme alla olevalla lomakkeella ja myyjämme palaavat sinulle mahdollisimman pian asiaan. 

Eikö sinulla ole koodia?
Enintään 5 tiedostoa.
Rajoitus: 2 MB.
Sallitut tiedostotyypit: gif, jpg, jpeg, png.