Ford Focus

Tässä on uusi Ford Focus. Siinä on uusi, näyttävä keulailme ja seuraavan sukupolven yhteysominaisuudet, kehittynyt uusi EcoBoost-hybriditeknologia ja valinnainen Powershift-kaksoiskytkinautomaatti.

Uusi Focus on saatavilla useilla varustetasoilla ja niin 5-ovisena kuin Wagon-korimallilla. Se tarjoaa erinomaista suorituskykyä, älykästä teknologiaa ja huomiota herättävää muotoilua.

Tervetuloa Nelipyörään kokemaan uusi Ford Focus. 

UUSI ULKOMUOTO

Uuden Focuksen etuosa on uudelleenmuotoiltu ja entistä näyttävämpi, sillä siinä on uusi konepelti, puskuri, säleiköt sekä huomiota herättävät LED-ajovalot integroiduilla sumuvaloilla ja LED-takavalot. Valinnaisvarusteena on saatavilla mukautuvat LED-ajovalot automaattisilla ja häikäisemättömillä kaukovaloilla.

Varaa koeajo

Hinnastot

Tärkeimmät ominaisuudet

SYNC 4

Ford SYNC 4 -tietoviihdejärjestelmä, jossa on yhdistetty navigointijärjestelmä, Ford Secure ja 13,2" kosketusnäyttö. SYNC 4 integroituu saumattomasti älypuhelimeesi FordPass-sovelluksen kautta, jolloin voit hallita kaikkea Focuksessa puheluista etälukitukseen, musiikkiin ja navigointiin.

ECOBOOST HYBRID

Akkukäyttöinen sähkömoottori tukee moottoria, parantaa taloudellisuutta ja vähentää päästöjä. Jarrutusenergian talteenotto lataa Focuksen kevythybridiakkua ajon aikana, joten autoa ei tarvitse kytkeä ulkoiseen virtalähteeseen. Saatavilla manuaali- tai automaattivaihteistolla.

WAGONIN KUORMATILA

Focus Wagon -mallin tavaratilan lattiassa on pystysuora jakaja ja uusi märkätila, jossa on kumimatto6, jolloin voit kuljettaa märkiä tai kuraisia esineitä erikseen.  

Katso ajankohtaiset kampanjat

Ford kampanjat

Nelipyörästä heti ajoon uusi Ford Focus

Katso heti ajoon autot

Pyydä tarjous uudesta Ford Focuksesta

Ota yhteyttä Ford-myyntiimme alla olevalla lomakkeella ja myyjämme palaavat sinulle mahdollisimman pian asiaan. 

Eikö sinulla ole koodia?
Enintään 5 tiedostoa.
Rajoitus: 2 MB.
Sallitut tiedostotyypit: gif, jpg, jpeg, png.