Automyyjämme apunasi!

Automyyjämme ovat apunasi myös verkossa chatin välityksellä! 

Klikkaa alareunan chat-ikkuna auki ja sinulle vastaa Nelipyörän oma automyyjä. Voit kysyä heiltä lisätietoja haluamastasi autosta tai suositella juuri sinulle sopivaa autoa. 

Osta auto verkossa

Chatin välityksellä automyyjämme voivat esitellä haluamaasi autoa virtuaalisesti joko lisäkuvien tai esimerkiksi videon välityksellä. Videolla näet kiinnostavasta autosta juuri ne asiat, jotka sinua eniten kiinnostavat. 

Kun sopiva auto on löytynyt, ja haluat ostaa auton suoraan verkosta, se onnistuu! Kauppasopimus voidaan allekirjoittaa paperisena tai sähköisesti. 

Kotiintoimitus

Nelipyörältä saat auton aina halutessasi kotiin toimitettuna luotettavasti, nopeasti ja varmasti. Erinomaista palvelua juuri sinulle, kun et mielelläsi halua kierrellä autokaupoilla, vaan haluat hoitaa asiat suoraan kotoa käsin.

Voit siis ostaa haluamasi auton verkossa ja tuomme sen muutaman arkipäivän sisällä minne tahansa osoitteeseen Suomessa. Siis suoraan omalle kotiovellesi, hienoa eikö totta? Viemme vielä tarvittaessa mahdollisen vaihtoauton mennessämme. 

Nelipyörän vaihtoautoturva

Nelipyörän vaihtoautoturvalla turvaat autosi 12 kk ajaksi ilman kilometrirajoitusta. Saatavilla enintään 6 vuotta vanhoihin ja alle 160.000 kilometriä ajettuihin vaihtoautoihimme.

Omavastuu yksittäistä vahinkoa kohden on 100€. Nelipyörä Vaihtoautoturva maksaa 590€. Voit tutustua lisää Vaihtoautoturvan ehtoihin oheisen linkin takaa. 

Etäkaupan ehdot