Nelipyörä Veikkari Hyvinkää

Veikkarinkatu 1, 05840 Hyvinkää
Näytä kartalla

Valtuutettu merkkihuolto:
Ford, Kia, Mitsubishi ja Mazda 
Uuden auton myynti:
Ford, Kia ja Mitsubishi

Automyynti

Nelipyörä Veikkari myy uudet Ford, Kia ja Mitsubishi henkilö- ja hyötyajoneuvot. Lisäksi löydät meiltä kattavan valikoiman tarkastettuja sekä luotettavia vaihtoautoja. Katso tarkemmat yhteystiedot klikkaamalla “myynnin henkilöstö”.

Avoinna
ma-pe
kello 9-17
la
kello 10-15
Yhteystiedot
Kia ja Mitsubishi -myynti
Ford-myynti
Vaihtoautomyynti

Huolto

Nelipyörä Veikkari valtuutettu merkkihuolto huoltaa kaikki Ford, Kia, Mitsubishi ja Mazda henkilö- ja hyötyajoneuvot. Nelipyörästä saat kaikista huolloista ja varaosista alueen ainoana autoliikkeenä S-Etukortilla Bonusta ja maksutapaetua. Lisäksi tiloissamme toimii HelppoKatsastus.  

Avoinna
ma-pe
kello 7-17
Yhteystiedot
Kia, Mitsubishi ja Mazda-huolto
Ford-huolto

Varaosat

Nelipyörässä asioidessa myös varaosista kertyy S-Etukortilla Bonusta ja maksutapaetua. Käytämme vain merkkikohtaisia, alkuperäisiä varaosia ja lisävarusteita, jotka on suunniteltu juuri sinun autoosi.

Avoinna
ma-pe
kello 7-17
Yhteystiedot
Varaosat

Korikorjaamo

Ford, Kia, Mitsubishi ja Mazda korikorjaukset hoidetaan Nelipyörä Helletorppassa. Merkkiliikkeessä korikorjaukset ja maalaukset hoitaa ammattitaitoinen henkilökunta. Vaurioiden kartoitus ja korjausajankohdasta sopiminen onnistuvat helpoiten kun tulet auton kanssa käymään toimipisteeseemme.

Avoinna
ma-pe
kello 7.30-17
Yhteystiedot
Korikorjaamo

Ota yhteyttä

Etkö löydä etsimääsi? Askarruttaako jokin asia jota ei sivuilta löydy? Tarvitsisit apua mutta et tiedä mistä lähteä selvittämään? Voit ottaa meihin yhteyttä myös tällä lomakkeella. Olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian haluamallasi tavalla. 

Huoltoon liittyvissä asioissa, ota yhteyttä lomakkeella joka löytyy täältä ->