Poikkeavan vaivatonta huoltopalvelua

Käyttämällä valtuutettua merkkihuoltoliikettä varmistat autosi parhaan mahdollisen toimivuuden. Oikein ja ammattilaisella huollettu auto säilyttää paremmin myös jälleenmyyntiarvonsa. Vain merkkihuollossa autoasi huoltavat juuri sinun automerkkiisi kouluttautuneet mekaanikot, joilla on käytössään oman merkkisi ajantasainen huolto-ohjelma.

Nelipyörästä saat alueen ainoana autoliikkeenä S-Etukortilla Bonusta ja maksutapaetua. Niitä kertyy huolto-, vuokraus-, varaosa- ja varuste-, rengas-, katsastus-, pesula-, lasi-, vauriokorjaamo- ja maalaamopalveluista. 

Varaa merkkihuolto verkossa helposti valitsemalla autosi merkki

Huoltopalvelumme

Katsastus

Mistä edullinen, vaivaton ja joustava autonkatsastus? Nelipyörästä tietenkin! Henkilö- ja pakettiautot voidaan katsastaa nykyisin vuoden jokaisena arkipäivänä, välittämättä auton käyttöönottopäivämäärästä. Muista kuitenkin, että käyttöönottopäivämäärä määrittää viimeisen mahdollisen katsastuspäivän, kunnes auto on katsastettu ensimmäisen kerran uuden 20.5.2018 voimaan astuneen katsastuslain aikana.

Nelipyörä Katsastus toimii tällä hetkellä Lahdessa ja Hämeenlinnassa. Muistathan, meiltä saat myös auton katsastuksesta S-Etukortilla Bonusta.

Varaosat ja lisävarusteet

Käyttämällä autossasi alkuperäisiä varaosia varmistat autosi parhaan mahdollisen toimivuuden kaikissa olosuhteissa. Merkkikohtaiset lisävarusteet on suunniteltu juuri sinun autoosi ja toimivat parhaiten autossasi niille tarkoitetussa toiminnoissa. Nelipyörässä asioidessa varaosista kertyy myös S-Etukortilla Bonusta.

Korikorjaamo ja maalaamo

Täyden palvelun merkkiliikkeessä korikorjaukset ja maalaukset hoitaa ammattitaitoinen henkilökunta. Vaurioiden kartoitus ja korjausajankohdasta sopiminen onnistuvat helpoiten kun tulet auton kanssa käymään toimipisteeseemme.

Asiantuntijamme takaavat, että autosi turvallisuus säilyy korikorjauksen jälkeenkin alkuperäisellä tasolla.

Rengaspalvelut

Nelipyörä tarjoaa kaikki rengasasioihin liittyvät palvelut, kuten renkaiden vanteille laiton ja asennuksen, rengaspaikkaukset, rengaspaineiden mittauksen, ohjauskulmien tarkastukset ja säädöt. Rengasmerkkejämme ovat mm. Continental ja Nokian Renkaat.

Ei enää renkaiden varastointiongelmia – jätä autosi kesä- ja talvirenkaat kausisäilytykseen meille. Renkaiden oikeaoppinen säilytys pidentää renkaiden käyttöikää ja lisää myös ajoturvallisuuttasi.

Huoltoluotto

Haluatko maksaa laskulla tai sinulle sopivissa erissä? Nelipyörällä rahoituksen hakeminen onnistuu vaivattomasti ja nopeasti. 

Voit hakea rahoitusta aina 6 000 euroon saakka. Tee hakemus kätevästi alla olevalla sähköisellä hakemuksella tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Vuokraa auto

Nelipyörän yhteydessä toimivan autovuokraamon valikoimista löydät suositut henkilö- ja tavara-automallit korkealuokkaisesti varusteltuina kaikkiin tarpeisiin. Vuokraa auto oman autosi huollon ajaksi tai vaikka muuttoon.

Vuokrasopimuksen keston voit päättää joustavasti omien tarpeittesi mukaan. Vuokraa vaikka päiväksi, viikonlopuksi tai pidemmäksi ajaksi.

Ota yhteyttä

Täytä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.