Vuoden Auto Suomessa 2022 - ŠKODA ENYAQ iV

Joka solultaan sähköautoksi suunniteltu ENYAQ iV jatkaa voittokulkuaan. Ensimmäistä kertaa Vuoden Auto Suomessa -titteliä kantaa nyt täyssähköauto. ENYAQ iV voitti kärkipaikan myös yleisön suosikkina. Eikä ihme, sillä se tarjoaa kiehtovia näkökulmia moderniin liikkumiseen ja on täynnä nerokasta teknologiaa, jonka avulla voit tutkia uusia paikkoja, seurata unelmiasi ja löytää ilon asioista, jotka tekevät elämästä elämisen arvoisen.

Vuoden Auto Suomessa tittelin voitti Skodan malli jo kolmatta vuotta putkeen!

Tervetuloa tutustumaan ja koeajamaan auto Nelipyörä Hyvinkäälle tai Hämeenlinaan! 

 

Lue lisää

 

ŠKODA ENYAQ iV -täyssähköautomallisto alkaen 45 165 €, CO₂-päästöllä 0 g/km ja yhdistetyllä EU-kulutuksella (WLTP) 15,8 kWh/100km. ŠKODA ENYAQ iV -täyssähköautomalliston CO₂-päästöt 0 g/km, yhdistetty EU-kulutus (WLTP) 15,8 – 17,7 kWh/100km. Kulutukset ja päästöt määritelty WLTP-testimenetelmän mukaisesti. Kulutukseen ja toimintamatkaan vaikuttavat muun muassa kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus. Ajoneuvon käyttöön liittyvät suositukset, ominaisuudet ja rajoitteet on eritelty tarkemmin käyttöohjekirjassa. Tarkempia tietoja osoitteesta skoda.fi.

Kuvan auto erikoisvarustein. Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €. Kysy ŠKODA Huolenpitosopimuksesta ŠKODA-jälleenmyyjältäsi tai lue lisää skoda.fi/huolenpitosopimus.

Nelipyörä Hämeenlinna

Paroistentie 2, 13600 Hämeenlinna

Nelipyörä Hyvinkää

Helletorpankatu 18-20, 05840 Hyvinkää

Ota yhteyttä

Täytä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.