UUSI ŠKODA KODIAQ - Nyt koeajettavissa

ANNA UTELIAISUUDEN VIEDÄ

Jokainen ajohetki voi johtaa uuteen seikkailuun. Nerokkaasti uudistunut ŠKODA KODIAQ tarjoaa tilaa, tyyliä ja vahvaa vetovoimaa tutkimusmatkoillesi. Se on täynnä ratkaisuja, joiden avulla nautit matkanteostasi enemmän, ajoitpa lähikauppaan tai kaukaisille tunturipuroille.

Onko lähikaupan pysäköintitila ahdas? Uusi KODIAQ voi auttaa sinua pysäköimään autosi. Kun kytket peruutusvaihteen aktivoituu peruutuskamera automaattisesti, näyttäen sinulle dynaamiset ohjauslinjat. Tai voit antaa auton hoitaa pysäköitymisen itse automaattisen pysäköintiavustimen avulla. 

Jos taas määränpääsi on kaukaisilla tunturipuroilla, ei huolta ŠKODA KODIAQ on suunniteltu selviämään maaston tuomista haasteista. Modernit bensiini- ja dieselmoottorit takaavat reilusti tehoa ja neliveto helpottaa kulkuasi, kuten myös auton korkea maavara.

Uudistunut KODIAQ tarjoaa reilut sisätilat niin etu- kuin takaistuimilla. Lisää mukavuutta takaistuimille tuo mahdollisuus säätää selkänojien kaltevuutta. Kaiken lisäksi tilaa jää vielä tavaratilaankin, jonka tilavuus on 835 litraa viisipaikkaisessa versiossa. Uusi ŠKODA KODIAQ on saatavana myös 7-paikkaisena.

Miltähän uusi KODIAQ sinun käsissäsi tuntuisi? On vain yksi tapa ottaa siitä selvää.

Katso hinnasto

Pyydä tarjous

 

Autoliike Nelipyörä Hämeenlinna

Paroistentie 2, 13600 Hämeenlinna

Autoliike Nelipyörä Hyvinkää

Helletorpankatu 18-20, 05840 Hyvinkää

Ota yhteyttä

Täytä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.