Uusi ŠKODA FABIA

Aitous ei synny seuraamalla muita. Se syntyy erottumalla joukosta – olemalla oma itsensä. Täysin uusi ŠKODA FABIA on varusteiltaan ja yksityiskohdiltaan aidosti upea ja juuri tähän hetkeen sopiva auto, joka antaa tilaa Sinulle. Joten tartu rattiin, ota tila haltuun ja erotu sellaisena kuin olet. 

Uusi ŠKODA FABIA näyttää samanaikaisesti itsevarmalta, modernin dynaamiselta sekä tyylikkään hienostuneelta. 

Täys-LED-ajovalot antavat autolle tarkkaavaisen ilmeen. Ikkunoiden ylöspäin kohoava alareunalinja sekä alaspäin laskeva kattolinja korostavat dynaamista olemusta. Škodalle tyypilliseen tapaan sivuilmettä hallitsee ajovaloista takavaloihin ulottuva vyötärölinja. Jotta voisit erottua joukosta, saatavillasi on useita eri värivaihtoehtoja ja voit viimeistellä auton ulkonäön mustalla tai harmaalla katolla ja ulkopeilikoteloilla. 

Jotta matkaamisesi olisi turvallista ja mukavaa on sisätiloissa panostettu väljyyteen ja varusteluihin. Sisätiloissa on käytetty korkealaatuisia materiaaleja sekä nerokkaita Simply Clever -ratkaisuja. Sisätiloissa olevat jopa yhdeksän turvatyynyä, kolmipisteturvavyöt sekä pääntuet suojaavat kuljettajaa ja matkustajia vammoilta. Turvallisuutta liikkumiseen tuo myös kattavat turvallisuusjärjestelmät sekä kuljettajan avustinjärjestelmät.

Uusi ŠKODA FABIA tarjoaa kokoluokkansa suurimman tavaratilan, 380 litraa. Jos tarvitset kuitenkin vielä enemmän tilaa tavaroiden kuljetukseen, saa sen helposti järjestymään kääntämällä takaistuinten selkänojat eteen. Kun selkänojat on käännetty, vapautuu käyttöön täydet 1190 litraa.

Uusi ŠKODA FABIA valittiin Tekniikan maailman vertailussa vuoden talviautoksi. 

Tervetuloa tutustumaan ŠKODA-jälleenmyyjällesi Nelipyörä Hyvinkäälle tai Hämeenlinnaan! 

Pyydä tarjous 

Tutustu lisää

KATSO HINNASTO

ŠKODA FABIA -mallisto alkaen 19 381,69 €, CO₂-päästöllä 114 g/km ja yhdistetyllä WLTP-kulutuksella 5,0 l/100 km. ŠKODA FABIA -malliston CO₂-päästöt 114 – 129 g/km ja yhdistetty WLTP-kulutus 5,0 – 5,7 l/1 00 km. Kuvan auto erikoisvarustein. Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €. Kysy ŠKODA Huolenpitosopimuksesta ŠKODA-jälleenmyyjältäsi tai lue lisää: skoda.fi/huolenpitosopimus

Autoliike Nelipyörä Hämeenlinna

Paroistentie 2, 13600 Hämeenlinna

Autoliike Nelipyörä Hyvinkää

Helletorpankatu 18-20, 05840 Hyvinkää

Ota yhteyttä

Täytä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.