Huoleton tapa autoilla kasvattaa suosiotaan tasaisesti koko Suomessa!

"Tässä ei ole pelkoa siitä, saako vanhan auton käsistään pois oikealla hinnalla vai ei"

Nelipyörän yksityisleasing tarjoaa turvallisia, huolettomia ja kuluiltaan ennalta määriteltyjä ajokilometrejä. Valitse omasi viiden eri automerkin väliltä.

Kiinteät kuukausierät, uuden auton tuoksu ja tieto siitä, että auton myymisestä ei tarvitse kantaa huolta. Yksityisleasing kasvattaa suosiotaan ja tarjoaa varteenotettavan vaihtoehdon omistusautolle.

– Tässä myydään enemmän palvelua kuin tuotetta, sanoo Nelipyörä Hyvinkään Kia-tuotevastaava Aleksi Kujamäki.

Tänä päivänä moni autoilija näkeekin kulkupelin ensisijaisesti palveluna. Hyvinkääläinen Mikko Rame ajaa nykyisin jo toista yksityisleasing-autoa. Nelipyörästä hankittu Kia Ceed -farmari palvelee tällä hetkellä täydellisesti Mikon autoilutarpeita.

– Esimerkiksi talvella laskettelumatkat pohjoiseen tai kesäisin automatkat Eurooppaan vaativat hieman enemmän tavara- ja sisätilaa.

Kiitosta saavat myös Kian ajo-ominaisuudet pidemmällä matkalla, samoin kilpailukykyinen hinta. Tärkeintä kuitenkin on palvelun helppous ja huolettomuus.

– Kyllä suurimmat syyt yksityisleasingiin omalla kohdallani ovat kuukausittaisten kulujen ennakointi, uuden auton saaminen käyttöön ilman käsirahaa, ja varsinkin tässä Nelipyörän kampanjassa houkutti tuo pakettiin kuuluvat huollot sekä renkaanvaihdot ja rengashotelli. Eli käytännössä kaikki muut kulut kuuluvat leasinghintaan paitsi polttoaineet ja muut peruskäyttökulut, Mikko kertoo.

Huoli ei myöskään paina auton arven alenemisesta, joka saattaa jyskyttää ikävänä tunteena monen auton omistajan takaraivossa. Kun Tesla päätti yllättäen leikata joidenkin automallien hintoja jopa kymppitonnilla, leasing-yhtiöt joutuivat nielemään tappiot. Autoja liisanneille kuluttajille hinnanpudotukset eivät aiheuta minkäänlaisia taloudellisia tappioita.

– Kun myyjäliike sitoutuu vastaanottamaan edellisen auton takaisin sopimuksen päättyessä, niin ei ole pelkoa, että saako vanhan käsistään pois oikealla hinnalla vai ei, Mikko Rame summaa.

Nelipyörä on tarjonnut yksityisleasing autoja vuoden 2023 helmikuusta lähtien.

– Kaikkia meidän henkilöautojamme voi liisata, ulkopuolelle on rajattu ainoastaan pakettiautot. Kampanjatarjouksia tehdään tietyille merkeille ja malleille, kertoo Nelipyörän myyntijohtaja Thomas Ljunggren.

– Oli tarve sitten pienelle kauppakassille, täyssähkö-, polttomoottoriautolle tai ladattavalle hybridille, jokaiselle löytyy varmasti jotakin. Henkilölle, joka arvostaa helppoutta ja haluaa tietää tarkasti, kuinka paljon autoiluun menee kuukaudessa rahaa, yksityisleasing on loistava ratkaisu.

Nelipyörä Hyvinkään Aleksi Kujamäki arvioi, että etenkin nuorempi polvi on kiinnostunut yksityisleasingista. Autoala elää parhaillaan isoa murroskautta, minkä vuoksi moni epäröi sijoittaa merkittävää summaa kulkuneuvoon, jonka osalta tulevaisuus on epävarma.

Nelipyörän valikoimista löytyi pienen etsiskelyn jälkeen juuri sopiva ajoneuvo Mikko Ramen tarpeisiin. 

Huolettomuutta, turvallisuutta ja luksustakin

Nelipyörällä yksityisleasingin voi ottaa 1­–5 vuodeksi. Autolle määritellään myös tietyt ajokilometrimäärät.

– Yleisin leasingaika on kolmesta neljään vuotta, mitä suosittelen itsekin, Aleksi sanoo.

– Leasing antaa asiakkaalle myös mahdollisuuden kokeilla lyhytaikaisesti esimerkiksi sähköautoilua.

Aleksi muistuttaa, että muun muassa autojen turvallisuusominaisuudet, kuten kaistavahdit ja hätäjarrutusjärjestelmät, sekä muut lisälaitteet kehittyvät vinhaa vauhtia. Jos on koko ikänsä ajellut vaikkapa yli kymmenen vuotta vanhoilla autoilla, upouuden auton yksityisleasing tuntuu suorastaan luksukselta. Vai miltä kuulostaa ratinlämmitin talvella tai tuuletuksella varustettu nahkapenkki kesähelteellä?

Yhä useampi ihminen on kiinnostuneempi autosta enemmänkin palveluna kuin tuotteena, kertoo Nelipyörä Hyvinkään tuotevastaava Aleksi Kujamäki.

Kun Mikko Rame hankki ensimmäisen autonsa, hän haki siihen lainan pankista.

– Jossain vaiheessa elämäntilanne oli sellainen, että työmatka oli alle kaksi kilometriä, eikä ollut muutenkaan tarvetta autolle. Olin jopa ilman autoa muutaman vuoden. Kun oman auton hankkiminen tuli uudelleen ajankohtaiseksi, mietin pitkään, haenko jälleen pankista lainaa. Tuolloin huomasin mainoksen yksityisleasingista, ja että olisi mahdollista hankkia uusi auto ilman käsirahaa, jolloin alkupanostus ei olisi niin kovin suuri, varsinkin kun itselläni ei tuolloin ollut juurikaan säästöjä, Mikko kertaa ensimmäistä liisauspäätöstään.

– Laskeskelin lähinnä sitä, millaiseen kuukausierään minulla olisi suurin piirtein varaa. Suora osto olisi vaatinut lainan pankista ja osamaksullakin suuren käteisrahaosuuden.

Myyntijohtaja Thomas Ljunggrenin mukaan suomalaiseen mentaliteettiin on perinteisesti kuulunut se, että omalla rahalla ostetaan oma auto.

Kun sukupolvet vaihtuvat, tämäkin asia muuttumassa. Leasing on seuraava varteenotettava malli osamaksun perään.

Nelipyörä Yksityisleasing kiinteään kuukausihintaan sisältää aina:

- Kaikki huollot
- Talvirenkaat
- Rengashotellin
- Renkaiden kausivaihdot
- Sijaisauton huollon ajaksi

Voit valita minkä tahansa uuden henkilöauton Fordin, Kian, Mitsubishin, Skodan tai Toyotan -mallistosta.

Tutustu kampanjamalleihin

 

Autoliike Nelipyörä Lahti

Myyntimiehenkatu 4, 15700 Lahti

Autoliike Nelipyörä Hämeenlinna

Paroistentie 2, 13600 Hämeenlinna

Autoliike Nelipyörä Hyvinkää

Helletorpankatu 18-20, 05840 Hyvinkää

Autoliike Nelipyörä Kotka

Haminantie 1, 48810 Kotka

Autoliike Nelipyörä Kouvola

Kaitilankatu 3, 45130 Kouvola

Ota yhteyttä

Mikäli sinulla on kysyttävää renkaista tai muusta auton huoltoon liittyvistä asioista, voit ottaa yhteyttä tällä lomakkeella.