ŠKODA ENYAQ COUPE - Koe täyssähkön uusi muoto

Nyt tilattavissa!

Linjakas ja joka solultaan täyssähköiseksi suunniteltu ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV on saapunut täydentämään palkittua menestysmallistoa.   

ENYAQ COUPÉ IV:ssä on vakiovarusteena panoraamalasikatto, jonka kanssa tuulialsi ja takalasi muodostavat yhtenäisen designpiirteen, korostaen auton tyylikästä ilmettä. Auton sisällä verhoillut poikkipalkit erottavat panoraamalasikaton tuulilasista ja takalasista. Etupalkissa on häikäisysuojat ja takapalkissa erityinen muotoilu haineväantennia varten. Sisältä katsottuna panoraamalasikaton lasipinta kattaa lähes koko katon alueen. 

Tervetuloa tutustumaan lähimmälle Nelipyörän ŠKODA -jälleenmyyjälle! 

Varaa koeajo

ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV

ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV on dynaaminen ja linjakas täyssähköinen coupé-katumaasturi.
Tutustu >

Pyydä tarjous

ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV -mallisto alk. 52 315,00 €, CO₂-päästöllä (WLTP) 0 g/km ja yhdistetyllä WLTP-kulutuksella 16,1 kWh/100 km. ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV -malliston CO₂-päästöt (WLTP) 0 g/km ja yhdistetty WLTP-kulutus 16,1 – 17,6 kWh/100 km. Kulutukset ja päästöt määritelty WLTP-testimenetelmän mukaisesti. Kulutukseen ja toimintamatkaan vaikuttavat muun muassa kauljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus. Ajoneuvon käyttöön liittyvät suositukset, ominaisuudet ja rajoitteet on eritelty tarkemmin käyttöohjekirjassa. Tarkempia tietoja osoitteesta skoda.fi. Kuvan auto erikoisvarustein.
Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €. Kysy ŠKODA Huolenpitosopimuksesta ŠKODA-jälleenmyyjältäsi tai lue lisää: skoda.fi/huolenpitosopimus

Autoliike Nelipyörä Hämeenlinna

Paroistentie 2, 13600 Hämeenlinna

Autoliike Nelipyörä Hyvinkää

Helletorpankatu 18-20, 05840 Hyvinkää

Ota yhteyttä

Täytä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Enintään 5 tiedostoa.
Rajoitus: 32 MB.
Sallitut tiedostotyypit: gif, jpg, jpeg, png.