ŠKODA 4X4 VIE SINUT PERILLE

Elämään mahtuu monenlaisia reittivalintoja. Minne ikinä polkusi vievätkään, nelivedon kyydissä pysyt valitsemallasi tiellä. Koe nelivedon vankka voima, rentoudu ja olet perillä ennen kuin huomaatkaan.

Tervetuloa tutustumaan laajaan nelivetomallistoomme lähimmälle Nelipyörän ŠKODA -jälleenmyyjälle! 

Varaa koeajo

ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV

ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV on dynaaminen ja linjakas täyssähköinen coupé-katumaasturi.
Tutustu >

ŠKODA ENYAQ iV

Täyssähköinen ŠKODA ENYAQ iV on palkittu katumaasturi täynnä nerokasta teknologiaa. ŠKODA ENYAQ iV on Vuoden Auto Suomessa 2022.
Tutustu >

 

ŠKODA OCTAVIA

OCTAVIA on luotu täydentämään päiviäsi. Suosituin mallimme tarjoaa käyttöön tilavan 610-litraisen tavaratilan ja runsaasti edistyksellistä tekniikkaa.
Tutustu >

 

ŠKODA SUPERB

ŠKODA Superbin hienostunut muotoilu, nerokkaat yksityiskohdat ja ajonautinnon viimeistelevät teknologiat tarjoavat arjen ylellisyyttä hieman vaativampaankin makuun. Tavaratilan koko nostaa Superbin oman autokokoluokkansa kärkeen.
Tutustu >

ŠKODA KAROQ

Tyylikkäästi muotoiltu ja kompakti KAROQ-katumaasturi on ainoa ŠKODA-malli, johon on saatavilla VarioFlex-takaistuinjärjestelmä. Sen kaikki kolme takaistuinta voidaan irrottaa jopa kokonaan.
Tutustu >

ŠKODA KODIAQ

Tämän jykevän katumaasturin tavaratilan koko on jopa 835 litraa (2 065 litraa takaistuimien selkänojat eteen käännettyinä). KODIAQ on saatavilla myös 7-paikkaisena, palvellen näin suurempienkin perheiden tarpeita.
Tutustu >

 

Pyydä tarjous

 

 

Autoliike Nelipyörä Hämeenlinna

Paroistentie 2, 13600 Hämeenlinna

Autoliike Nelipyörä Hyvinkää

Helletorpankatu 18-20, 05840 Hyvinkää

Ota yhteyttä

Täytä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Enintään 5 tiedostoa.
Rajoitus: 2 MB.
Sallitut tiedostotyypit: gif, jpg, jpeg, png.