Täysin uusi täyssähköinen Škoda Enyaq iV

Huippuluokan täyssähkökatumaasturi

Uusi Enyaq iV vastaa asetettuihin odotuksiin upeasti. Se on erityisesti täyssähköautoille kehitetyn skaalautuvan perustekniikan pohjalta rakennettu auto, jossa huippuluokan tekniikka yhdistyy nopeaan lataamiseen ja pitkään toimintamatkaan. 

Houkuttelee säästämään

Täyssähköautolla ajaminen on ympäristön kannalta hyvä asia, mutta se on sitä myös kukkaron kannalta. Täyssähköauton valitsemiseen kannustetaan esimerkiksi hankitatuella ja pysäköintieduilla. Unohtamatta pieniä käyttökustannuksia. 

Saatavilla myös Sportline ja 4x4 -mallit


Tervetuloa tutustumaan ja koeajamaan auto Nelipyörä Hyvinkäälle tai Hämeenlinaan! 

 

Tutustu autoon lisää skoda.fi -sivustolla >

Hinnasto

Pyydä Tarjous

SKODA ENYAQ iV -täyssähköautomallisto alkaen 52 045,00 €, CO₂-päästöllä 0 g/km, yhdistetyllä EU-kulutuksella (WLTP) 16,1 kWh/100km. Täyssähköisen ENYAQ iV-malliston yhdistetty WLTP-kulutus 15,9-17,1 kWh/100 km. Kulutukset ja päästöt määritelty WLTP-testimenetelmän mukaisesti. Todellinen kulutus saattaa poiketa ilmoitetusta arvosta. Auton kulutukseen ja toimintamatkaan sähköllä vaikuttavat muun muassa sähköajon osuus, kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus. Kuvan auto erikoisvarustein. Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €. Kysy ŠKODA Huolenpitosopimuksesta ŠKODA-jälleenmyyjältäsi tai lue lisää: skoda.fi/huolenpitosopimus

Autoliike Nelipyörä Hämeenlinna

Paroistentie 2, 13600 Hämeenlinna

Autoliike Nelipyörä Hyvinkää

Helletorpankatu 18-20, 05840 Hyvinkää

Ota yhteyttä

Täytä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.