ŠKODA SUPERB iV ja OCTAVIA iV ladattavat hybridit

Seuraa sydäntäsi. Se tietää  minne haluat mennä.

Kuvittele auto, jota ei ole tehty vain tulevaisuutta varten. Vaan sinua varten. ŠKODA iV -malliston ladattavat hybridit ja täyssähköautot ovat suunniteltu täydentämään elämääsi ja viimeistelemään ajonautintosi. Siitähän autoilussa on loppujen lopuksi kyse. Koe entistäkin laajemman ŠKODA iV -malliston ladattavat hybridit ja täyssähköautot Nelipyörä Hyvinkäällä ja Hämeenlinnassa.

ŠKODA SUPERB iV -mallisto alkaen 41 198,59 €, CO₂-päästöllä 23 g/km ja yhdistetyllä WLTP-kulutuksella 1,0 l/100 km. ŠKODA SUPERB COMBI iV -mallisto alkaen 42 167,00 €, CO₂-päästöllä 25 g/km ja yhdistetyllä WLTP-kulutuksella 1,1 l/100 km. ŠKODA SUPERB iV -malliston CO₂-päästöt 23 – 28 g/km ja yhdistetty EU-kulutus 1,0 – 1,2 l/100 km. Kulutukset ja päästöt määritelty WLTP-testimenetelmän mukaisesti. Todellinen kulutus saattaa poiketa ilmoitetusta arvosta. Kulutukseen ja toimintamatkaan vaikuttavat muun muassa sähköajon osuus, kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus. Ajoneuvon käyttöön liittyvät suositukset, ominaisuudet ja rajoitteet on eritelty tarkemmin käyttöohjekirjassa. Kuvan auto erikoisvarustein. Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €.

ŠKODA OCTAVIA iV -mallisto alkaen 34 973,56 €, CO₂-päästöllä 21 g/km ja yhdistetyllä WLTP-kulutuksella 1,0 l/100 km.  ŠKODA OCTAVIA COMBI iV -mallisto alkaen 36 433,76 €, CO₂-päästöllä 23 g/km ja yhdistetyllä WLTP-kulutuksella 1,0 l/100 km. ŠKODA OCTAVIA iV -malliston CO₂-päästöt 21 – 27 g/km ja yhdistetty EU-kulutus 1,0 – 1,2 l/100 km. Kulutukset ja päästöt määritelty WLTP-testimenetelmän mukaisesti. Todellinen kulutus saattaa poiketa ilmoitetusta arvosta. Kulutukseen ja toimintamatkaan vaikuttavat muun muassa sähköajon osuus, kuljettajan ajotapa, ajonopeus, lämpötila, keli- ja ajo-olosuhteet sekä auton kuormaus. Ajoneuvon käyttöön liittyvät suositukset, ominaisuudet ja rajoitteet on eritelty tarkemmin käyttöohjekirjassa. Kuvan auto erikoisvarustein. Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €.

Kysy ŠKODA Huolenpitosopimuksesta ŠKODA-jälleenmyyjältäsi tai lue lisää: skoda.fi /huolenpitosopimus

Tervetuloa tutustumaan ja koeajamaan auto Nelipyörä Hyvinkäälle tai Hämeenlinaan! 

Pyydä tarjous

Autoliike Nelipyörä Hämeenlinna

Paroistentie 2, 13600 Hämeenlinna

Autoliike Nelipyörä Hyvinkää

Helletorpankatu 18-20, 05840 Hyvinkää

Ota yhteyttä

Täytä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.