Nelipyörä Tili - osta nyt, maksa vasta helmikuussa!

Huolto, uudet renkaat tai uusia varusteita.
Haluatko maksaa laskulla tai sinulle sopivissa erissä?

Maksamalla Nelipyörä Tilillä 15.12. mennessä saat laskun vasta Helmikuussa 2022. Laskun saatuasi voit sen vielä tarvittaessa jakaa pienempiin osiin. 

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän (jopa 6 000€), voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

•    Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi helmikuussa 2022, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon
•    Saat aina 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa
•    Voit halutessasi jakaa ostosumman pidemmälle maksuajalle ja valita useista eri maksuvaihtoehdoista
 

*Koskee uusia sopimuksia, jotka on avattu 1.10.-15.12.2021 jälkeen. Voit sulkea jo olemassa olevan tilisi ottamalla yhteyttä Resurs Bankin asiakaspalveluun.

Täytä hakemus

Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen. Voit myös korottaa jo olemassa olevaa luottorajaasi saman hakemuksen kautta.
Voit hakea rahoituksen myös kätevästi älypuhelimella. Lähetä maksuton viesti NELIPYÖRÄ numeroon 18311. Saat paluuviestinä linkin luottohakemukseen ja päätöksen heti puhelimeesi!

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, ole yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).

HAE LUOTTOA

VARAA HUOLTO

OSTA UUDET RENKAAT

 

Nelipyörä Lahti

Myyntimiehenkatu 4, 15700 Lahti

Nelipyörä Hämeenlinna

Paroistentie 2, 13600 Hämeenlinna

Nelipyörä Hyvinkää

Helletorpankatu 18-20, 05840 Hyvinkää

Nelipyörä Veikkari Hyvinkää

Veikkarinkatu 1, 05840 Hyvinkää

Nelipyörä Kotka

Haminantie 1, 48810 Kotka

Nelipyörä Kouvola

Kaitilankatu 3, 45130 Kouvola

Ota yhteyttä

Mikäli sinulla on kysyttävää renkaista tai muusta auton huoltoon liittyvistä asioista, voit ottaa yhteyttä tällä lomakkeella.