Täysin uusi Kia Sportage

Nyt nähtävillä ja koeajettavissa Nelipyörä Hyvinkäällä ja Kouvolassa

Kia on noussut nopeasti yhdeksi Suomen suosituimmista automerkeistä, ollen vuonna 2021 jo yksi rekisteröidyimmistä henkilöautoista. Nyt Kian menestystä jatkaa suomalaisten suosikki, uusi monipuolisen tyylikäs Sportage, jonka moderni crossover-muotoilu sekä "Boomerang" led-ajovalot tekevät välittömän vaikutuksen. Uusi Sportage on yksi markkinoiden monipuolisimmista malleista, sillä se on saatavana kevythybridinä, hybridinä ja ladattavana hybridinä, sekä etu- ja nelivetona. Lisäksi uusi Sportage omaa selkeän suuret sisätilat ja kojelautaa hallitsee laaja ja intuitiivinen 12,3" kosketus­näyttö, jonka kautta auton ominaisuuksia on helppo käyttää ja muokata. Uusi Kia Sportage on auto, joka inspiroi joka kulmasta.

Pyydä tarjous

Kia Sportage MHEV

Tutustu täysin uuteen Kia Sportage -mallistoon 

Pienet päästöt, monipuoliset vaihtoehdot. Saatavilla on useita voimansiirtoja, joihin kuuluvat hybridi, ladattava hybridi ja kevythybridi. Ne ovat kaikki saatavilla myös GT-line-malleina. Minkä sinä valitset?

Tutustu lisää

Kia Sportage alk. autoveroton hinta 26 631,40 € + arvioitu autovero 5 358,60 € + toimituskulut 600 € = kokonaishinta 32 590 €. Vapaa autoetu 670 €/kk, käyttöetu 505 €/kk. CO2-päästöt 31-153 g/km. Kia-takuu 7 vuotta tai 150 000 km, kolme ensimmäistä vuotta ilman kilometrirajaa, sisältäen myös ajoakuston. Kia 24h tiepalvelu vuodeksi veloituksetta. Kia-huolenpitosopimus 3 vuodeksi kiinteällä kuukausimaksulla alk. 30 €/kk. Kuvan auto erikoisvarustein.

Autoliike Nelipyörä Hyvinkää

Helletorpankatu 18-20, 05840 Hyvinkää

Autoliike Nelipyörä Kouvola

Kaitilankatu 3, 45130 Kouvola

Pyydä tarjous

Täytä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Enintään 5 tiedostoa.
Rajoitus: 32 MB.
Sallitut tiedostotyypit: gif, jpg, jpeg, png.