Täysin uusi Kia EV9

Alkaen 81 781 € 

Tulevaisuus on täällä.

Kia EV9 yhdistää kahden autotyypin parhaat puolet. Se on kestävä ja huomiota herättävä maastossa. Lisäksi se on ketterä sähköauto joka sopii loistavasti kaupunkiympäristöön. EV9 on saanut inspiraationsa luonnosta ja modernista muotoilusta. Se herättää huomiota rohkealla geometriallaan ja futuristisella linjakkuudellaan. Sen persoonallista muotoilua ja itsevarmaa olemusta korostavat monet yksityiskohdat keulasta perään. Niin maastossa kuin tielläkin. 

Sujuva ja nopea lataus.

Mukavuutesi on uudessa Kia EV9-mallissa etusijalla. Auton voi ladata ultranopeasti jopa 220 km:n ajomatkaa varten vain 15 minuutissa julkisella latauspisteellä. Korkeajännitteinen suuren kapasiteetin akku turvaa tarpeesi. Vaikuttava toimintamatka mahdollistaa matkustamisen niin pitkälle kuin tiet ja mielikuvituksesi sallivat.


Intuitiiviset turvallisuusominaisuudet.

Voit olla rauhallisin mielin, kun tiedät, että sinä ja matkustajasi olette turvassa. Riskit on minimoitu ja kaikki tarvittavat varotoimet on tehty. Uusi Kia EV9 käyttää kehittyneitä ja intuitiivisia turvallisuustoimintoja tuodakseen autonomisen ajamisen jälleen askeleen lähemmäs ja suojatakseen sinua ja autosi lähellä olevia ajamisen ja pysäköinnin aikana. 

Teknologiaa, joka saa sinut liikkeelle.

EV9 on suunniteltu viemään sinut pidemmälle kaikin tavoin. Odotettavissa on pidempiä ajomatkoja, lisää tilaa ja sujuvan tasapainoinen ajonautinto. Pitkän akselivälin ja Electric Global Modular Platform -rakenteen (E-GMP) litteä muotoilu mahdollistaa tilavan matkustamon, jossa kaikkien on mukava istua. Autoalaa uudistava E-GMP tarjoaa myös urheilullisen suorituskyvyn ja vaikuttavan toimintasäteen sekä vakaan ja hiljaisen ajokokemuksen korkeillakin nopeuksilla.

Löydä itsellesi sopivin vaihtoehto.

EV9 on saatavilla nelivetoisella voimansiirrolla ja kahdella varustetasolla, jotta voit valita itsellesi ja omaan elämäntyyliisi parhaan vaihtoehdon.

Tutustu lisää

Katso hinnasto

Autoliike Nelipyörä Hyvinkää

Helletorpankatu 18-20, 05840 Hyvinkää

Autoliike Nelipyörä Kouvola

Kaitilankatu 3, 45130 Kouvola

Pyydä tarjous

Täytä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Enintään 5 tiedostoa.
Rajoitus: 32 MB.
Sallitut tiedostotyypit: gif, jpg, jpeg, png.