Uusi Ford Transit Custom

Nyt saatavilla myös nelivetona! 

Euroopan myydyin pakettiauto* on nyt entistäkin parempi.

Se on tunnettu kestävydestään ja luotettavuudestaan, ja nyt se on luotu uudelleen. Uusi E-Transit Custom on rakennettu alusta alkaen uuden sukupolven yhteyksien ja tuottavuuden lähtökohdista.

Saatavana sähköistettynä ajoneuvona tai perinteisillä diesel-voimalinjoilla. Täyssähköisenä vaihtoehtona uusi E-Transit Custom. Legendaarinen tuottavuus nyt täysin sähköisenä - entistäkin tehokkaampaa***** ja täysin päästötöntä.

Uusien älykkäiden ominaisuuksien ansiosta voit nyt pitää pakettiautoasi liikkuvana toimistona. Yhdistettynä useisiin älykkäisiin ohjelmistoihin ja Ford Pro -yhdistettävyystyökaluihin, jotka auttavat maksimoimaan auton käyttöajan ja lisäämään tuottavuutta, pakettiautosi ei koskaan ole työskennellyt tehokkaammin.

LIIKKUVA TOIMISTO

Käytä pakettiautoasi liikkuvana toimistona. Ford SYNC 41 tarjoaa parannettua yhdistettävyttä 5G-modeemin, saumattoman älypuhelimen integroinnin, 13 tuuman kosketusnäytön, puheentunnistuksen ja reaaliaikaisten liikennepäivitysten avulla, jolloin voit suunnitella reittisi tehokkaammin. Nokkeliin uusiin ominaisuuksiin kuuluvat mm. kätevä säilytyspaikka laitteille istuimien välissä, ylimääräiset USB-liitännät ja innovatiivinen ohjauspyörän kallistusominaisuus. Näin voit luoda pysäköityäsi kulmapöydän, joka on sopii läppärillä työskentelemiseen tai lounaan syömiseen!

 

Ford E-Transit Custom interior view of dashboard

 

VIRTAA KOKO PÄIVÄKSI

Käytä työkalujasi siellä, minne työsi sinut viekin. E-Transit Customiin on saatavana ProPower Onboard, jonka avulla voit syöttää virtaa sähkötyökaluille, valoille, kannettaville tietokoneille ja muille laitteille.

Ford E-Transit Custom Pro Power Onboard

TEE LÄHTEMÄTÖN VAIKUTUS

E-Transit Customissa on huomiota herättävä ulkomuoto, jossa yksilöllisten ajovalojen välillä kulkee koko konepellin levyinen LED-valonauha. Upeaa puolisuunnikkaan muotoista etusäleikköä koristavat monikulmiot.

Tutustu lisää

Pyydä tarjous

 

[*]Perustuu S&P:n tietoihin maailmanlaajuisista ensirekisteröinneistä vuonna 2021.

[**] Maks. kuormakapasiteetti viittaa malliin L1H1-L2H2. Paino ja lastin jakauma vaikuttavat kuormakapasiteettiin ja kantokykyyn.

[***] Maks. kantavuus viittaa L1H1 320 -dieselmalliin. Paino ja lastin jakauma vaikuttavat kuormakapasiteettiin ja kantokykyyn. Suurin kantavuus vaihtelee ja perustuu lisävarusteisiin sekä ajoneuvon kokoonpanoon.

[****] Arvioitu sähkökäyttöinen toimintasäde viittaa täyssähköiseen E-Transit Customiin, jonka akun käyttökapasiteetti on 74 kWh.

*WLTP-menetelmän (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure) mukaisesti sertifioitu sähkökäyttöinen toimintasäde voidaan saavuttaa E-Transit Customin täyteen ladatulla akulla akun 74 kWh:n käyttökapasiteetilla käytettävästä sarjasta ja akkukokoonpanosta riippuen. Todellinen sähkökäyttöinen toimintasäde voi vaihdella eri tekijöiden (esim. sääolosuhteet, ajotapa, reitti, ajoneuvon kunto ja ikä sekä litiumioniakun kunto) mukaan.

[*****] Verrattuna perinteiseen dieselmoottoriin tai ladattaviin hybridivoimansiirtolinjoihin. 

[1] SYNC 4: Kun ajat, keskity ajamiseen, ja käytä handsfree-laitteita, jotka eivät vaadi käsien käyttöä. Käytä ääniohjattuja toimintoja aina kun mahdollista. Jotkut ominaisuudet saattavat olla lukittuja vaihteen ollessa kytkettynä. Kaikki toiminnot eivät ole yhteensopivia kaikkien puhelimien kanssa.

[2] Ford Pro™ E-Telematics ei ole tällä hetkellä saatavilla Suomessa.

[3] FordPass Pro -sovellus on yhteensopiva tiettyjen älypuhelinalustojen kanssa, ja se on saatavana lataamalla. FordPass™ Pro on yhdistettävä FordPass Connect -modeemiin. Integroitu modeemi kytketään auton toimittamisen yhteydessä. Voit antaa suostumuksesi joidenkin tietojen luovuttamiseen tai kieltäytyä tietojen luovuttamisesta. Datasiirto ei ole saatavilla eikä toimi kaikkialla, ja dataliittymän ehdot, mukaan lukien soveltuvat tekstiviesti- ja tiedonsiirtohinnat, saattavat olla voimassa. FordPassin™ käyttöehtoja ja tietosuojakäytäntöä sovelletaan

Autoliike Nelipyörä Lahti

Myyntimiehenkatu 4, 15700 Lahti

Autoliike Nelipyörä Hämeenlinna

Paroistentie 2, 13600 Hämeenlinna

Autoliike Nelipyörä Hyvinkää

Helletorpankatu 18-20, 05840 Hyvinkää

Autoliike Nelipyörä Kotka

Haminantie 1, 48810 Kotka

Autoliike Nelipyörä Kouvola

Kaitilankatu 3, 45130 Kouvola

Pyydä tarjous

Täytä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Enintään 5 tiedostoa.
Rajoitus: 32 MB.
Sallitut tiedostotyypit: gif, jpg, jpeg, png.