Uusi Ford Focus - Huoltosopimus veloituksetta!

Nyt esittelyssä tilava, uusi Ford Focus

Uudistunut Ford Focus on nautinnollinen ajaa ja matkustaa. Runsaaseen varusteluun kuuluu mm. uusi SYNC 4 -tietoviihdejärjestelmä 13,2” kosketusnäytöllä, navigointi ja digitaalinen mittaristo. Wagon-mallissa monikäyttöisyyttä lisäävät suksiluukku, kattokaiteet ja tavaratilan fiksut ratkaisut.

Focuksen EcoBoost-kevythybridiä ei tarvitse ladata erikseen, sillä sähkömoottori latautuu jarrutusenergialla ja varmistaa näin sekä paremman kiihtyvyyden että taloudellisemman ajon.

•  Ford Protect Huoltosopimus veloituksetta uuden Ford Kugan, Puman tai Focuksen ostajalle.
Etusi arvo 800–1.090 €.

•  Ford Vakuutus – Maksuton startti

•  Koeajaneille makea yllätyslahja!

Tervetuloa tutustumaan uutuuksiin ja hyödyntämään Ford Kauppaviikon huippuedut!

Varaa koeajo

Esittelyssä uusi Ford Focus. 

Uudelleenmuotoiltu etuosa, mukaan lukien uusi konepelti, puskuri, säleiköt, huomiota herättävät LED-ajovalot integroiduilla sumuvaloilla ja tunnusomaiset uudenmuotoiset takavalot. 

Huipputason liitettävyysominaisuudet, kuten 12,3" digitaalinen mittaristo ja uusi Ford SYNC 4 -tietoviihdejärjestelmä yhdistetyllä navigoinnilla, Ford Secure, intuitiivinen 13,2" kosketusvärinäyttö sekä lukuisat FordPass-ominaisuudet tarjoavat miellyttävämmän ajokokemuksen.

Ota ensimmäinen askel sähköistettyyn taloudellisuuden ja hallinnan maailmaan uuden Focus EcoBoost Hybrid -kevythybriditeknologian avulla. Uusi PowerShift-kaksoiskytkinautomaattivaihteisto on suunniteltu tekemään jokaisesta ajomatkasta mukavan tasaisen.

Joustavuuden parantamiseksi lisäsimme märkätavaratilan uuteen Focus Wagoniin. Sen avulla voit pitää märät ja kuivat varusteet helposti erillään.

Uusi Focus on saatavilla 5-ovisena ja Wagonina, ja siinä yhdistyvät erinomainen suorituskyky, älykäs teknologia ja katseet kääntävä ulkonäkö. Valitse Ford Focus Active –mallin vankka käytännöllisyys, Titaniumin ylellinen mukavuus, ST-Linen urheilullnen muotoilu tai innostavan suorituskykyinen ST.

Ford Focus koeajettavissa jokaisessa Nelipyörässä. 

Pyydä tarjous

KATSO HINNASTO

 

Uusi Ford Focus -mallisto alkaen 31.242 €. Uusi Ford Focus Titanium Wagon 1.0 EcoBoost Hybrid -kevythybridi 125 hv Powershift-automaatti (A7) alk. 34.499,63 € CO2-päästöillä 125 g/km. Uusi Focus -malliston yhdistetyt CO2-päästöt 117–131 g/km ja yhdistetty kulutus 5,2–7,6 l/100 km. Hinnat, CO2- ja kulutustiedot 2.1.2023 hinnaston mukaan ja sis. toimituskulut 600 €. 1Ford Protect Huoltosopimus veloituksetta -etu voimassa 2.1.–31.3.2023, ja se koskee voimassaoloaikana tehtyjä yksityisasiakkaiden uusia Focus-mallien tilaus- ja kauppasopimuksia. Etu ei ole yhdistettävissä muihin etuihin tai tarjouksiin. 2Uuden Ford Focuksen huoltoväli on 2 vuotta tai 30 000 km. 2Ford tarjoaa liikenne- ja kaskovakuutuksen veloituksetta yksityisasiakkaille ensimmäiseksi kuukaudeksi Ford-liikkeestä. Ford-liike toimii Ifin asiamiehenä. Ford Vakuutuksen myöntää If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike. 3Ford-takuu 5 vuotta / 100 000 km (2 vuotta ilman kilometrirajoitusta). Kuvan auto erikoisvarustein.

 

Autoliike Nelipyörä Lahti

Myyntimiehenkatu 4, 15700 Lahti

Autoliike Nelipyörä Hämeenlinna

Paroistentie 2, 13600 Hämeenlinna

Autoliike Nelipyörä Hyvinkää

Helletorpankatu 18-20, 05840 Hyvinkää

Autoliike Nelipyörä Kotka

Haminantie 1, 48810 Kotka

Autoliike Nelipyörä Kouvola

Kaitilankatu 3, 45130 Kouvola

Pyydä tarjous

Täytä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Enintään 5 tiedostoa.
Rajoitus: 32 MB.
Sallitut tiedostotyypit: gif, jpg, jpeg, png.